Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co wybrać - zwierzę czy komputer?

Co wybrać?  

67 użytkowników zagłosowało

1. 1. Je? pigmejski czy nowy komputer?

• Je? pigmejski
      32
    • Komputer
      35

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DOBRA DALEJ ZBIERAM NA KOMPA DZIEKI, TEMAT DO ZAMKNIĘCIA

__________________________________________________________________________________________________________________

Witam. Mam troszkę kasy, i cały czas zbierałem na nowy komputer, aż dowiedziałem się o jeżu pigmejskim.

bona5.jpg

I teraz nie wiem czy dalej zbierać na komputer, czy wkrótce kupować komputer. Proszę o głosy, ewentualnie też o uzasadnienie swojego wyboru.

Będę lajkował posty z konkretnymi uzasadnieniami. Jbc ten jeż nie jest pod ochroną, a jeżeli już to kupuję tylko z dobrej hodowli.

W spoilerze inne zdjęcie tego jeża.

4409135379_m.jpeg

@EDIT

Komp za 3,3k chcę kupić, a jeż z wyposażeniem itd to koło 1000 zl. Sam jeż do 500 zl

Jeśli ktoś zainteresowany to tutaj jest info o tymże zwierzaku.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

• Odpowiedzi 66
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po co ci jeż?

Według mnie w domu będzie się tylko męczył.

Bierz komputer, a jak chcesz zwierzę to kup jakiegoś fajnego pieska. Tylko pamiętaj, że zwierzę to nie zabawka, trzeba go czesać, wychodzić na spacery, myć itd, plus dodatkowe koszty na jakieś zabawki, smyczy itp.

Opublikowano

Jeża ? będziesz się nim zajmował przez tydzień , a później ci się znudzi , i będzie się tylko męczył w tej klatce ...komputer weź

Super zwierzaczek ale to jeżeli chodzi o mnie wybrał bym jeża bo ja kocham zwierzęta jaki fajny . Weź jeża :)

i dont want to live on this planet anymore

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Emm, mając do wyboru jeża, a komputer wybrałabym komputer...

Nie widzę nic niesamowitego w tym jeżu, chociaż zwierzęta bardzo lubię ;d

Komputera przynajmniej nie trzeba karmić i się nim tak opiekować :D

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Ja bym wybrał komputer. Czemu?

Jeż to zwierze potrzebuje opieki kto z nim zostanie jak bd chodził do szkoły/pracy, kto zaopiekuje się nim gdy bd chciał wyjechać na wakacje ? A co jeśli ci się znudzi ? :P

Wybrał bym komupter.

Chcesz zarabiać przez internet ?

Kliknij:

http://zyan.me/KtTjJ

Opublikowano

Skoro komputer za 3,3 k to zostaw na jeża 1 k , a 2,3 k złóż komputer i ewentualnie w przyszłości se będziesz dokupywał podzespoły

Opublikowano

Jeśli masz dobry komputer i chcesz kupić nowy tylko żeby było jeszcze lepiej to kup zwierzaka. Jest to lepsza według mnie rzecz (bardziej pożyteczna) xD

A przed komputerem będziesz tylko siedział, siedział i siedział :P a tak ze zwierzakiem coś porobisz. hehe

Opublikowano

Jeża ? będziesz się nim zajmował przez tydzień , a później ci się znudzi , i będzie się tylko męczył w tej klatce ...komputer weź

snapback.pngUżytkownik Things dnia 15 maj 2012 - 15:56 napisał

Super zwierzaczek ale to jeżeli chodzi o mnie wybrał bym jeża bo ja kocham zwierzęta jaki fajny . Weź jeża :)

i dont want to live on this planet anymore

Kocham zwierzęta. Podobnie jak Thinghs. Nie jestem jakimś nieodpowiedzialnym ośmiolatkiem. Mam alergię na sierść, więc pies odpada. Dlatego wybieram jeża, bo to jedyny zwierzak którego mogę mieć.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Brałbym komputer zwierze to wiele obowiązków na które nie moge sobie pozwolić a jeszcze mam za to płacić..

Pies mi wystarcza

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jeż zdechnie i cała kasa jak krew w piach.

Komputer można sprzedać.

Jak chcesz zwierzę to możesz sobie załatwić za darmo IMO o wiele fajniejszego psa.

Bierz kompa.

//Zakaz gifów-Dektored

Opublikowano

@qps - mówiłem że mam alergię na psy!

Opublikowano

@up

Ta fretki rlz

Ja bym brał jeża, chociaż trochę drogo. Nie ma jakiś tańszych ? :D

Z wyborem Ci raczej średnio pomożemy, jeśli lubisz zwierzęta no to jeżyk. I zawsze te 2 tysiące zostanie Ci na jakiegoś kompa.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ja mam tylko tysiaka, a o to chodzi że kompa se złożyłem za te 3k :P

Opublikowano

Jeż jeśli masz czas i będziesz się nim opiekował, bardzo fajny zwierzak. Komputer jak komputer, robisz z nim co chcesz, za to za jeża bierzesz pełną odpowiedzialność, ale jest

i frajda z takim jeżykiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...